Een uitvaartverzekering vergoedt de kosten die komen kijken bij een crematie of begrafenis, bijvoorbeeld het werk van de uitvaartverzorger, de kist, het rouwdrukwerk, de catering en de auto die voorop rijdt in de begrafenisstoet.

De uitvaartverzekering

Voordelen

✔ Een verzorgde uitvaart voor een klein bedrag per maand
✔ Geen zorgen over hoge uitvaartkosten in de toekomst
✔ Flexibel, u kunt de verzekering altijd aanpassen aan uw wensen
✔ Blijf levenslang verzekerd maar betaal niet levenslang premie
✔ U heeft een vrije keuze van begrafenisondernemer 

Ook na de uitvaart krijgen uw dierbaren persoonlijk advies en begeleiding. Hierbij moet u onder andere denken aan de afwikkeling van financiële zaken. 

Ondersteuning na de uitvaart

Kinderen gratis meeverzekerd

Het verlies van een kind wensen we niemand toe. Toch gebeurt het dat ouders hun kind moeten begraven. Daarom zijn kinderen tot hun 18e verjaardag mee verzekerd zonder bijkomende kosten.

Uw Uitvaartwensen

Vraag hier meer informatie aan inclusief uw persoonlijke premie.

Als u op 'VRAAG AAN' klikt, betekent dit dat u toestemming geeft dat er contact met u wordt opgenomen. Dit zodat de experts u verder kunnen informeren en uw persoonlijke premie kunnen bereken.

U een mooi afscheid en uw nabestaanden geen zorgen

Met een uitvaartverzekering verzekert u de kosten van uw uitvaart. Uw nabestaanden hebben geen zorgen over hoge uitvaartkosten en worden bijgestaan om een mooi afscheid te regelen in de moeilijke periode na overlijden.

✔ Begrafenis volgens uw wensen;
✔ Kinderen tot 18 jaar zijn meeverzekerd;
✔ Vrije keuze begrafenisondernemer.
✔ Begeleiding bij de verwerking van het dossier na uw uitvaart;

Vroegtijdig stopzetten van polis kan leiden tot kosten. Dekking van de verzekering is uitgesloten indien het overlijden; een gevolg is van zelfmoord in het 1e verzekeringsjaar, volgt door opzettelijke daad of aansporing vd zekeringnemer, heeft plaatsgevonden vóór de ingangsdatum van de verzekering

Wij voeren deze campagne ten behoeve van Krediet Nationaal BVBA, h.o.d.n. De Uitvaartmakelaar, kantoorhoudende op Koning Albertlaan 46 B2, 3680 Maaseik (België), Tel 08930077, Ondernemingsnr 0899134966.

© 2020 - Actie door iMailo B.V. Koperweg 11J, 2401LH Alphen aan den Rijn (NL) - KVK 51142147  - BTW NL823112676B01  - Privacy Policy